Povestirea unui norocos!

Eram o persoană foarte fericită. Aveam o minunată prietenă cu care mă întîlneam de mai bine de 1 an, aşa că ne-am decis să ne căsătorim. Exista o singură chestiune care mă deranja. Frumoasa ei soră mai mică. Viitoarea mea cumnată tot timpul se îmbrăca cu fuste mini (extrem de mini), iar în vocabularul ei nu exista cuvîntul sutien, darămite în garderoba ei. Culmea era că întotdeauna cînd mă aflam în preajma ei mereu scăpa cîte ceva pe jos, iar cînd se apleca să ridice îmi oferea o privelişte mai mult decît frumoasă. Era clar. O făcea în mod deliberat. Pentru că asemenea scene nu se întamplau dacă era şi altcineva de faţă. Pregătirile de nuntă fiind în toi, într-o zi micuţa surioară m-a sunat şi m-a chemat sş mai verific ceva la invitaţiile de nuntă. Am luat-o de bună şi i-am spus că vin în cateva minute. Era singură cînd am sosit şi a început să îmi şoptească ce dorinţe şi sentimente are pentru mine. Mi-a spus cît de mult mă doreşte şi că ar vrea să facem dragoste măcar o dată înainte de a mă însura şi a mă dărui surorii ei pentru întreaga viaţă. Eram total şocat şi nu am putut scoate un cuvînt. Mi-a spus că merge la ea în dormitor, iar dacă doresc un ultim sălbatic “zbor” nu trebuie decît să intru la ea în cameră. Am rămas ca o stană de piatră, stupefiat de cele ce auzeam, uitîndu-mă după ea cum urca scările. Am stat aşa cîteva momente, apoi m-am întors şi m-am îndreptat spre ieşire. Am deschis uşa, căutînd cu privirea locul unde mi-am parcat maşina, cînd au început ropote de aplauze. Toată familia viitoarei mele soţii era adunată în faţa casei şi mă aplauda. Cu lacrimi în ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine şi mi-a spus: “Nici nu îţi poţi imagina cît de mîndri suntem de tine ca ai trecut cu felicitări acest test. Nu aş putea găsi un bărbat mai bun pentru fiica mea dacă aş cauta în toată lumea. Bine ai venit în familia noastră!”

Morala: Întotdeauna păstreaza prezervativele în maşină…

Join the Conversation

9 Comments

  1. ehehe…mai e aici o morala)niciodata nu putem avea incredere in nimeni sau oricind de la oricine te poti astepta la orice…asta e )
    ps. oricum istorioara m-a amuzat)))

  2. mdea…mi-a olacut…interesanta povestioara…principalul ca trecuse testul…mai rar akum se gasesk asa persoane care se abtin si trec testul cu brio..majoritatea baietilor ar fi facut contraruiul si s-ar fi folosit de situatie… )))

  3. :DDDDDDDDDD morala de la sfirsit mi-a aprins un zimbet zgomotos pe fata !!!
    e interesanta istorioara.. intradevar are multe fete de adevaruri shi morale… tu ai ales-o pe cea mai comica 🙂

  4. hi hi … chiar ma gindeam ca asa barbati mai rar si , in final, m-am dezamagit … TOTI SUNT LA FEL 🙂 .. mi’a placut povestea acestui barbat foarte norocos ! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.