Gorcea Nicolina – participantă şi cîştigătoare la Miss Online

Brunetă, cu ochi căprui, studentă la ASEM, viitoare femeie de afaceri în domeniul turismului, o domnişoară frumoasă, ambiţioasă, deşteaptă, energică, cu caracter, cu personalitate, plină de feminitate şi senzualitate, Nicolina este cîştigătoarea săptămînii 26 aprilie – 2 mai, la concursului interactiv de frumuseţe “Miss Online”.

R. Nicolina cu siguranţă pe lîngă familie, prieteni, colegi, te-au votat şi o mulţime de persoane care nici nu te cunosc, dar ar vrea să ştie lucruri interesante despre tine. Povesteşte-ne cîteva ceva despre tine.

N. Mă numesc Nicolina, am 20 de ani, sînt în anul 2 la ASEM, facultatea Turism, şi pe lîngă asta lucrez la o agenţie de publicitate si relaţii publice! Sunt o fire dinamică, plină de energie, în căutare de lucruri noi şi interesante! Sunt o visătoare şi o idealistă, pun principiile şi ideile pe primul loc. Sunt o persoană puternică de caracter, chiar şi atunci cînd dispoziţia mă doboară, încerc să zîmbesc mereu. Mă consider o persoană prietenoasă…, dar în acelaşi timp ştiu să fiu şi un inamic pe cinste…, asta doar dacă mă calci rău, tare pe codiţă… Sincer…, vă sfătuiesc să nu o faceţi…! 😛 Sunt ambiţioasă şi visătoare…, visez să ajung cît mai sus din toate punctele de vedere…, ştiu să ascult şi îmi place să dau sfaturi tuturor persoanelor care au nevoie de ajutor. Exagerez de multe ori, şi ăsta e un defect, de care încerc să scap…, sunt melancolică şi romantică. Îmi place să ascult muzică cu versuri care să mă ajute să mă descarc, atunci cînd simt nevoia…, sunt sufletistă şi depun mult suflet în tot ceea ce fac.

R. Ce te-a făcut, s-au cui se datorează faptul că ai decis să participi la concursul interactiv de frumuseţe ,,Miss Online”?

N. La concursul Miss Online am ajuns doar cu susţinerea unui prieten foarte drag mie! Să nu fi fost el…, nu cred că mai participam la acest concurs.  Aş vrea să-i mulţumesc din suflet pentru încurajare, pentru că datorită lui am ajuns pînă aici! Mi-a fost alături – şi asta e ceea ce contează!

R. Nu ţi s-au întîmplat cazuri să mergi pe stradă, şi să te oprească persoane necunoscute, să îţi zică (… uite te-am văzut ieri pe nişte poze super, eşti frumoasă, sau chestii de acest gen)?

N. 🙂 Dacă sincer, chiar mi s-au întîmplat astfel de lucruri, în acel moment aveam nişte emoţii de nedescris! Foarte multe persoane necunoscute m-au oprit din drum…, chiar şi în acele centre comerciale, atît fete cît şi băieţi! Simţeam că lumea mă priveşte din toate părţile, mă simţeam fericită în acele clipe!

R. Din informaţia pe care o deţin, ai cîştigat o sesiune foto cu un fotograf profesionist. Unde a avut loc sesiunea foto şi cum a decurs aceasta?

N. Da! Am cîştigat o sesiune foto de la fotografa Elena Goroshenko (Goroshka). Sesiunea foto a avut loc la Orheiul Vechi, şi a decurs foarte bine! La sfîrşitul sesiunii, Elena mi-a spus că sînt un model foarte bun şi că i-a plăcut să lucreze cu mine. Desigur am fost foarte încîntată să aud toate astea de la ea! Oricum…, rezultatele sesiunii foto le puteţi vedea la MallDova!

R. Cum ţi s-au părut pozele de la expoziţia din MallDova?

N. Pozele sînt SUPERBE! Cînd am intrat în Mall şi am vazut pozele am rămas surprinsă…, emoţii pozitive de nedescris…, nu mai puteam de fericire. Nu puteam realiza că este real tot ceea ce se întîmpla. De visat…, am visat la asta…, dar realitatea a fost mult mai frumoasă!

R. Frumuseţea este diferită pentru fiecare domnişoară în parte – pentru cineva este sufletească, careva savurează exteriorul, dar este individual. Este o chestie pe care trebuie să o ştii să o speculezi. Cu siguranţă trebuie să o pui în valoare! Cum faci să fii mereu atît de frumoasă?

N. Pentru a fi frumoasă – nu e deajuns să fii frumoasă! Cum fac să fiu frumoasă? Păi mă păstrez! 🙂 Îmi aleg vestimentaţie care mă caracterizează, machiaj simplu, prefer să fiu naturală! Iar acum, în ziua de azi se admiră mai mult frumuseţea naturală, decît cea falsificată şi extravagantă. Nu frecventez saloane de frumuseţe, pentru că nu am nevoie! În rest prefer să fiu ceea ce sunt. Frumuseţea unei domnişoare trebuie să persiste atît în suflet, cît şi în exterior!
Frumuseţea exterioară + Frumuseţea interioară = Femeie ideală.

R. Observ că participi la o mulţime de concursuri de frumuseţe online, la fel pe diferite site-uri am vizualizat numeroase poze cu tine. Nu te-ai gîndit vreodată să faci modeling, sau cel puţin să iai parte la nişte prezentări de modă. Ce te-a oprit să faci acest lucru?

N. Da…, începutul a fost Miss Online. Şi de atunci particip la mai multe concursuri de frumuseţe online. M-am gîndit să fac modeling şi de asemenea chiar visez să iau parte la prezentări de modă. Nu m-a oprit nimeni, doar că încă nimeni nu mi-a propus sa fac acest lucru! Dar dacă mi-ar propune aş fi cea mai fericită şi împlinită! Mă gîndesc în viitor să fac modeling, şi să particip la cît mai multe concursuri, atît timp cît sînt tînără şi am posibilităţi! Visez la asta, şi vreau ca acest vis să devină realitate!

R. Dacă ar fi să le oferi cîteva sfaturi tinerilor, care ar fi acestea?

N. Pot să le spun ca să profite de orice şansă ce li se oferă, pentru că viaţa e una şi noi trebuie s-o trăim în aşa fel încît să nu ne pară rău de nimic din ceea ce facem, chiar dacă greşim uneori, nu trebuie să aplecăm capul în jos, Zîmbetul ne înfrumuseţează viaţa mereu, şi ne face să uităm toate greşelele noastre! Iubiţi şi respectaţi, aveţi încredere în oameni chiar daca nu aveţi, dar totuşi… IUBITI…, pentru că iubirea e cel mai frumos sentiment trăit de o persoană. Ce pot să le mai spun…, fiţi ceea ce sînteţi, şi totul va fi perfect în viaţa voastră!

R. Care sunt calităţile, lucrurile, carcateristicile pe care ai vrea să le vezi schimbate la oameni?

N. Am întîlnit oameni foarte mulţi şi tot odată şi foarte diferiţi! Aş vrea să văd oameni mai mulţi buni decît răi, aş vrea să văd oameni care se ajută unul pe celălalt, care nu mint şi ştiu numai cum să se folosească de cineva. Nu vreau să mai spun nimic de oameni, doar ca să devină mai buni şi mai încrezuţi în ceea ce pot face!

R. Care este cea mai frumoasă amintire a ta? Ce o face atît de specială?

N. Cea mai frumoasă amintire a mea a fost sesiunea foto pentru că chiar a fost ceva special pentru mine. În acea zi eram foarte fericită, a fost ceva ce aşteptam de foarte mult timp.

R. Pe lîngă amintiri, succese şi reuşite, ai avut parte şi de neplăceri, este un lucru firesc. Îmi permit să te întreb care a fost cel mai jenant moment din viaţa ta şi în ce circumstanţe s-a consumat?

N. Nu aş vrea să ating această întrebare…, pot spune doar că am avut foarte multe amintiri neplăcute, dar nu vreau nici să-mi aduc aminte! Încerc să fiu pozitivă în orice situaţie!

R. Eşti preocupată să faci lucrurile aşa cum trebuie sau lucrurile care trebuie?

N. Depinde de lucru…, fac totul ce mi se pare corect! Dacă trebuie – înseamnă că trebuie, mereu încerc să aşez lucrurile în aşa mod încît toţi să rămînă pînă la urmă multumiţi.

R. Care e lucrul pe care l-ai dorit întotdeauna să îl realizezi şi încă nu l-ai realizat? Ce te opreşte? Dar care e lucrul pe care crezi că îl faci mai bine, decît toţi ceilalţi pe care îi cunoşti?

N. Nu vreau să mă laud, dar toţi îmi spun că sunt o fată de invidiat! Fac totul bine, şi asta îmi dă încredere şi mai mare în forţele proprii.

R. Dacă moneda naţională ar fi ,,fericirea”, cît de bogată ai fi?

N. De fericire ce pot să spun, sunt fericită pentru că am o familie superbă, sunt fericită pentru că am oameni în jurul meu care mă iubesc, sunt sănătoasă, şi am aproape tot ce-mi doresc. A fi fericit e ceva realizabil, toţi tindem la ceva mai mult, dar nu ne dăm seama că avem deja totul…, dar nu preţuim. Banii nu aduc fericire…

R. Te consideri o persoană de succes?

N. Da, şi spun asta să audă toţi. La ai mei 20 de ani chiar mă simt o persoană de succes.

R. Dacă ai cîştiga o sumă impunătoare de bani, ai renunţa la ceea ce faci acuma? Dacă da cu ce te vei ocupa şi de ce?

N. Nu aş renunţa pentru nimic în lume…, pentru că totul ce fac la moment, îmi place la nebunie.

R. Unde crezi şi speri că vei ajunge peste cîţiva ani, după ce vei termina studiile?

N. Sper că voi ajunge departe departe departe…………………………… altceva nu vă spun nimic 😛 , ve-ţi vedea şi singuri după un oarecare timp.

Îţi mulţumesc pentru colaborare şi îţi doresc să rămîi mereu frumoasă şi să cîştigi cît mai multe concursuri de frumuseţe, să ai parte de momente frumoase şi să devii o femeie de succes în domeniul turismului, şi de ce nu, să deschizi un lanţ de hoteluri în întreaga republică cît şi peste hotare.

Aş vrea şi eu Radu să îţi mulţumesc  pentru tot, şi sper să ne mai întîlnim cu alte proiecte.  Mi-a făcut plăcere să răspund la toate întrebările. Iar ţie îţi doresc la fel, o viaţă frumoasă, fără piedici, cît mai multe interviuri şi sper să ajungi foarte departe!!!

Join the Conversation

11 Comments

 1. Am primit o mare placere citind acest interviu, am aflat multe lucruri interesante, unele din ele servindu-mi chiar ca niste sfaturi! Intradevar pozele sint pe cinste, foarte reusite, merita atentia si admiratia tuturor! Nika aceasta sesiune este doar un inceput pentru tine, sint sigura ca nu te vei opri aici, iti doresc mult succes in continuare si asteptam noi poze cu care ne vei uimi pe toti 😉 cum te intilnesc, sa nu uiti sa-mi oferi un autograf!!! :* Ms de interviu, in deosebi reporterului 😀

 2. FELICITARI!!! Ma bucur ca voturile mele te-au ajutat sa cistigi sesiunea foto,pentru ca toata lumea sa admire frumusetea ta.Si iti mai doresc ca sa cistigi toate concursurile la care participi si vei participa in continuare pentru ca meriti sa fii №1.

 3. super interviul bravo din ce in ce iti ies mai bine :), iar domnisoara este de nota 10+ fotograful a reusit sa o puna in valoare.

 4. Pentru a o descoperi si cunoaste pe Nicolina trebuie sa o intilniti, sa-i auziti vocea catifelata, sa-i vedeti zimbetul de inger si sa priviti in ochii ei cu sclipre de diamant.
  Eu o cunosc…a intrat in viata mea ca o raza de soare care daruieste lumina, caldura, grija si multa iubire! Ii doresct multa fericire si dragoste curata!!!

 5. Nicolina, esti foarte frumoasa si asta ai demonstrat-o prin cistigarea concursului. Dar, ai meritat pe cinste. Ai talent de model, si sa speram ca acesta este doar inceputul unei cariere de succes.
  Esti frumoasa in exterior, dar interiorul iti este si mai frumos, calda, luminoasa, prietena adevarata, devotata, demna.
  Succese mai departe…

 6. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu….emotii la infinit…va multumesc din suflet tuturor celor care ma sustin in tot ceea ce fac! Va iubesc!!!!!!!! :)))

 7. Bravo… Apreciez increderea in Sine…
  Sper ca tot ce a fost zis, a fost cu sinceritate…

 8. …Skumpo…Rafinamentul,farmecul si Simplitatea ta a fost mereu de invidiat…Sa ramai mereu asa cum te cunosc si indiferent de orice fii tu insuti…acest lucru este garantul reusitei si implinirii viselor tale… P.S: i love u!!!

 9. Nicolina intradevar este o persoana cu un suflet mare, care si o ajuta sa infrunte toate greutatile ce vin in drumul vetii. Dispunind de ambele calitati a frumusetii femenine,este de neinlocuit.Esti perfecta exact asa cum esti. Sunt foarte mandru ca am asa prieten. Bafta Nicolina!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.